"KAN IK NOG EEN BESTELLING PLAATSEN?"

Ja zeker! Wij hebben ervoor gezorgd dat de collega’s die de bestellingen inpakken, dit doen volgens de veiligheidsrichtlijnen van het RIVM, zodat wij jou gewoon kunnen verblijden met jouw sieraden. 

"WANNEER KAN IK MIJN BESTELLING VERWACHTEN?"

Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling binnen de termijn te leveren die jij van ons gewend bent, namelijk in Nederland van zondag t/m donderdag voor 23.59 uur uur besteld, morgen in huis. Zodra wij jouw bestelling hebben overgedragen aan Trunkrs, ontvang je van ons de track and trace code per mail rond 17.00 uur op de dag van levering.
Sieraden die nog gemaakt moeten worden kunnen een langere levertijd hebben. Dit omdat Suriname op slot zit en wij moeilijker sieraden kunnen ontvangen. Ook onze goudsmeden in Suriname werken op dit moment minder. Wij vragen hiervoor uw begrip. 

"IK WOON IN BELGIË, WAT KAN IK DAN VERWACHTEN?"

Ook in België levert B-Post onze pakketten af zoals je gewend bent, binnen 2 á 3 werkdagen. 

“HOE KAN IK MIJN BESTELLING RETOURNEREN ALS IK IN QUARANTAINE ZIT?” OF “IK BEN NIET IN STAAT OM MIJN BESTELLING TE RETOURNEREN. WAT MOET IK DOEN?”

Wij vinden de veiligheid en gezondheid van onze klanten erg belangrijk. Daarom hebben wij een retourperiode van 30 dagen. Deze periode gaat in vanaf het moment dat jij jouw bestelling hebt ontvangen. Wij hopen hierdoor al onze klanten de mogelijkheid te geven om zijn/haar bestelling te retourneren. Zodra wij jouw retour in ontvangst hebben genomen, proberen wij jouw retour zo snel mogelijk te verwerken. Vanwege ons Corona-beleid kan dit langer duren dat je van ons gewend bent.

"WAT DOET DE PAKKETBEZORGER OM VERSPREIDING VAN HET VIRUS TE VERMIJDEN?"

PostNL en Trunkrs volgen alle RIVM-richtlijnen en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Zij zorgen ervoor dat de medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo veilig mogelijk te werken. Onze bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact. Momenteel wordt er niet om een handtekening gevraagd. 

"WERKT HET DISTRIBUTIECENTRUM VEILIG EN HYGIËNISCH?"

Uiteraard werkt ons distributiecentrum met de hoogste hygiënestandaarden zodat jouw items en het pakket zelf veilig worden verzonden, en zodat de medewerkers gezond blijven. Je kan dus zonder zorgen bij ons bestellen.


Nog vragen? WhatsApp ons op 0648821444.

Gr. Team FokkoJuweliers.nl

Product toegevoegd om te vergelijken.