Hindoestaanse Shiva god hanger voor kinderen Expand

Hindoestaanse Shiva hanger

Fokko Design Fokko Design

SUR203

Nieuw

1 jaar garantie op Surinaamse sieraden GRATIS verzending binnen Nederland Gratis binnen 30 dagen retourneren Kosteloos in 3 termijnen betalen
Hulp nodig bij de keuze van je maat? Gebruik de maattabel

€ 24,95

incl. BTW

Dit product wordt op verzoek geleverd.
Levering binnen 1 tot 3 werkdagen.

Deze Hindoestaanse Shiva god hanger heeft een stijlvol Hindoestaans design met een goede oog voor de details. Deze Hindoestaans Shiva god hanger heeft een culturele betekenis. 

Deze Shiva god hanger is gemaakt van 1e gehalte zilver. Het gewicht van de Shiva god hanger is 1,6 gram. 
De lengte van deze Shiva god hanger is 2 centimeter. Deze hanger is zeer geschikt voor kinderen. 


Onze Hindoestaans sieraden zijn bijna allemaal handgemaakt. Daardoor zijn bijna alle Hindoestaans sieraden die wij aanbieden uniek!


De Hindoestaanse bevolking heeft tal van sieraden die een culturele betekenis hebben. Wij bieden door ons zelf ontworpen Hindoestaans sieraden aan voor een betaalbare prijs en als u dat wenst kunnen wij uw Hindoestaans sieraad personaliseren. Fokko Juweliers kan zowel klassieke Hindoestaans sieraden als moderne Hindoestaans sieraden ontwerpen.

*De kinderhanger van Shiva wordt iets anders geleverd dan afgebeeld is op afbeelding 1. Wij leveren de kinderhanger van Shiva waarop Shiva hurkt met een drietand.

Edelmetaal 925 zilver

Als kind van een Creoolse vader had ik altijd al een band met het prachtige Suriname. Toen ik als kind naar Suriname op vakantie ging was ik veelal te vinden in de Maagdenstraat en omgeving. Hier zaten toentertijd de authentieke Surinaamse juweliers. De vele Surinaamse sieraden intrigreerde mij sterk. Voornamelijk het kunstwerk dat ala kondre wordt genoemd. De vele kettingen, symbolen en kralen. Prachtig! Ik bezocht Suriname vrijwel jaarlijks en telkens kwam ik terug naar Nederland met Surinaamse sieraden. 

Op dit moment telt de collectie meer dan 250 verschillende Surinaamse sieraden. Zowel gouden Surinaamse sieraden als zilveren Surinaamse sieraden en kunt u zelfs in termijnen betalen. 

Vrijwel al onze Surinaamse sieraden worden ook echt in Suriname gemaakt door echte Surinaamse goudsmeden. Surinaamse sieraden

De grootste collectie Surinaamse sieraden vindt u bij Fokko Juweliers. Gratis verzending en in 3 termijnen betalen. Keuze uit meer dan 300 Surinaamse gouden en zilveren sieraden.

Bekijk de collectie