Geleverd binnen 15 werkdagen na bestelling.

Ala kondre ketting | Surinaamse sieraden

Ala kondre ketting

+ Gratis Bijpassende sieradendoosje(s) bij uw bestelling.
Hulp nodig bij de keuze van je maat? Gebruik de maattabel
385
€ 159,95
off 3 x € 53,32 via in3

of 3 x € 53,32 via in3
Dit product is niet op voorraad.
Geleverd binnen 15 werkdagen na bestelling.
 

Breedte: ca. 0,6 cm
Lengte: ca. 62 cm
Gehalte: 925 zilver
Gewicht: ca. 25 gram

Deze Surinaamse ala kondre ketting met een mattenklopper en afoe sensi (staan niet op de foto) met alleen maar handgeschilderde ala kondre kralen van Fokko Design heeft een stijlvol Surinaams design met een goede oog voor de details. Deze Surinaamse ala kondre ketting heeft een culturele betekenis.

Onze Surinaamse ala kondre sieraden zijn allemaal handgemaakt. Daardoor zijn alle Surinaamse sieraden die wij aanbieden uniek en is geen één hetzelfde! Specifieke wensen? Geef het aan ons door! Uw sieraad kan dus afwijken van de foto. 

Surinamers hebben tal van sieraden die een culturele betekenis hebben. Wij bieden door ons zelf ontworpen Surinaamse sieraden aan voor een betaalbare prijs en als u dat wenst kunnen wij uw Surinaamse sieraad personaliseren. Fokko Juweliers kan zowel klassieke Surinaamse sieraden als moderne Surinaamse sieraden ontwerpen.

Fokko Juweliers heeft als enige online juwelier een complete collectie van zowel Surinaamse zilveren sieraden als van Surinaamse gouden sieraden.

Edelmetaal
925 zilver
Geen beoordelingen

OOK INTERESSANT VOOR JOU

Product toegevoegd om te vergelijken.