Geleverd binnen 15 werkdagen na bestelling.

Slavenarmband | boei armband

Slavenarmband vuist

+ Gratis Bijpassende sieradendoosje(s) bij uw bestelling.
Hulp nodig bij de keuze van je maat? Gebruik de maattabel
Diameter
  • 7 centimeter
558
€ 149,95
off 3 x € 49,98 via in3

of 3 x € 49,98 via in3
Dit product is niet op voorraad.
Geleverd binnen 15 werkdagen na bestelling.
 

Diameter:  ca. 7 cm
Diamater band: ca. 4 cm
Gehalte: 925 zilver 
Gewicht: ca. 39 gram

Deze Surinaamse slavenarmband met twee vuisten van Fokko Design heeft een stijlvol Surinaams design met een goede oog voor de details. Deze Surinaamse slavenarmband met twee vuisten heeft een culturele betekenis.

De slavenarmband met vuisten is gerhodineerd. Rhodineren wordt toegepast om de slavenarmband met vuisten te beschermen tegen krassen en oxidatie. Hierdoor wordt de duurzaamheid van de slavenarmband aanzienlijk vergroot. Ook krijgt de slavenarmband door de toepassing van een rodiumlaag dezelfde lichte uitstraling als witgoud.

Onze Surinaamse sieraden zijn bijna allemaal handgemaakt. Daardoor zijn bijna alle Surinaamse sieraden die wij aanbieden uniek!

Surinamers hebben tal van sieraden die een culturele betekenis hebben. Wij bieden door ons zelf ontworpen Surinaamse sieraden aan voor een betaalbare prijs en als u dat wenst kunnen wij uw Surinaamse sieraad personaliseren. Fokko Juweliers kan zowel klassieke Surinaamse sieraden als moderne Surinaamse sieraden ontwerpen.

Fokko Juweliers heeft als enige online juwelier een complete collectie van zowel Surinaamse zilveren sieraden als van Surinaamse gouden sieraden.

Edelmetaal
925 zilver
Geen beoordelingen

OOK INTERESSANT VOOR JOU

Product toegevoegd om te vergelijken.

Iedereen houdt van korting, toch?

Geef je mailbox een stijlvolle makeover met een Surinaams tintje en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief (max 2 per maand). Het leuke is: je krijgt direct een waardebon van 3% korting!