Verzending

1.

Hieronder kunt u de levertijden vinden. Let goed op de verwachte verzendtijd. Dit staat aangegeven bij ieder product. 
Besteld op maandag, dan wordt uw bestelling in het algemeen op dinsdag of woensdag bezorgd. 
Besteld op dinsdag, dan wordt uw bestelling in het algemeen op woensdag of donderdag bezorgd.
Besteld op woensdag, dan wordt uw bestelling in het algemeen op donderdag of vrijdag bezorgd. 
Besteld in het weekend, dan wordt uw bestelling in het algemeen op dinsdag bezorgd.

Sieraden die op maat gemaakt moeten worden en diamanten producten hebben een langere verzendtijd (ca. 2 tot 6 werkdagen). PostNL biedt deze pakketjes in het algemeen de volgende werkdag (niet op maandag) of zaterdags bij u thuis aan. 

1a.   Verzendmogelijkheden

Wij verzenden met PostNL en DPD(België). Ook hebben wij de mogelijkheid om uw bestelling ná betaling te kunnen komen afhalen bij één van onze afhaalpunten. U krijgt een e-mail of u wordt gebeld met alle gegevens zodra uw bestelling klaar ligt. U kunt zelf de keuze maken tijdens het bestellen.   
 

1b. Verzendkosten

Fokkojuweliers.nl berekent GEEN verzendkosten voor zendingen. U kunt zelf de keuze maken uit verschillende leveringsmogelijkheden.

Wij bieden de volgende verzendingsmogelijkheden aan:
PostNL brievenbuspakje GRATIS!;
PostNL Aangetekend: €1,95 (met track and trace en een max. verzekering van €500);
DPD standaardpost met Track and Trace België: €2,99;
DPD aangetekend België: €9,99.

2. Schade tijdens de verzending
Fokkojuweliers.nl verstuurd de goederen altijd in goede conditie. Wat te doen als dit niet het geval is?

2a. Het pakketje komt niet aan
Wat te doen, als u uw pakketje niet ontvangt binnen 4 werkdagen na uw verzendingsemail moet u dit  melden aan ons en dan beginnen wij een officiële navraag bij PostNL. Als u uw pakketje 15 werkdagen na de start van de navraag nog niet heeft ontvangen, beschouwen we het pakketje officieel als verloren en zullen wij uw bestelling opnieuw versturen. LET OP: dit geldt alleen indien u heeft gekozen voor aangetekende of een verzekerde verzending.

2b. De goederen in het pakketje zijn kapot aangekomen
Als uw bestelling tijdens de verzending kapot is gegaan, of het werkt niet naar behoren dan zullen wij u vragen om het terug te sturen en zullen wij het vervangen. Indien vervangen niet mogelijk is, zullen wij u uw geld terug betalen.

3. Als u niet thuis bent?
Nu kan het gebeuren dat u niet thuis bent op het moment dat de postbode het pakket bij u aanbiedt. Wanneer u niet thuis bent, zal PostNL de bestelling de volgende werkdag of zaterdags nogmaals aanbieden. Wanneer de bestelling voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijgt u een kennisgeving van PostNL, waarop vermeld staat waar u het pakket af kunt halen bij de dichtstbijzijnde postkantoor. Indien u voor standaard levering heeft gekozen, wordt uw bestelling bezorgd door de brievenbus en is uw aanwezigheid niet noodzakelijk.
 
4. Vertraging tijdens verzending
In principe worden alle orders binnen 48 uur verstuurd door ons en de volgende (werk)dag bij u aangeboden door PostNL. Echter hebben wij geen controle over de leveringstijden. Heel af en toe komt het wel eens voor, dat een pakket wat vertraging oploopt, wij vragen hiervoor uw begrip.

5. Wij hebben uw bestelling (gedeeltelijk) geannuleerd
Fokkojuweliers.nl kan bestellingen annuleren. Dit doen wij bijvoorbeeld als een Credit Card geregistreerd staat als gestolen, als een besteld product beschadigd of niet op voorraad blijkt te zijn. In dit geval zullen wij u per e-mail op de hoogte stellen en u verder helpen.

6. Een bestelling voor een buitenlands adres
Fokkojuweliers.nl verstuurd overal ter wereld. U kunt uw buitenlands adres opgeven tijdens het bestellen.

7. Hoe weet ik wanneer jullie de bestelling versturen?
Op het moment dat wij uw bestelling aanmelden voor verzending, ontvangt u hier een e-mail van.


Surinaamse sieraden

De grootste collectie Surinaamse sieraden vindt u bij Fokko Juweliers. Gratis verzending en in 3 termijnen betalen. Keuze uit meer dan 300 Surinaamse gouden en zilveren sieraden.

Bekijk de collectie