Retourbeleid


Wij doen er alles aan om u via onze website te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geruild of geretourneerd worden in de originele verpakking. Dit geldt niet voor speciaal bestelde en/of geproduceerde artikelen of voor diamanten producten. U kunt de artikelen conform het herroepingsrecht binnen dertig (30) zonder opgaaf van redenen retourneren. U dient binnen veertien (14) dagen na ontvangst ons om een retournummer te verzoeken. Daarna heeft u 16 dagen de tijd om het product bij ons te laten bezorgen. De kosten voor terugzending dient u zelf te betalen. Wij storten het orderbedrag binnen 14 dagen op uw rekening of annuleren uw bestelling bij Afterpay/Billink/Capayable nadat wij uw een retournummer hebben toegekend.

Bekijk onze algemene voorwaarden hier.

Condities ruilen
Wij accepteren uitsluitend retouren die vooraf bij ons aangemeld zijn en waarvoor de instructies, die bij aanmelding zijn aangegeven gevolgd zijn. Wij nemen alleen artikelen retour die in de originele dichte verpakking zitten. De artikelen, welke voor retour aangemeld zijn, moeten per omgaande, doch uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling zijn ontvangen.

Ruilingen die niet of niet binnen de gestelde termijn zijn aangemeld worden niet door ons geaccepteerd!

Voor een retourzending kunt u de volgende procedure hanteren:

  • Vraag binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een RETOUR-nummer aan via info@fokkojuweliers.nl of via Whatsappnummer 06-48821444.
  • Vul hiervoor het retourformulier dat u per e-mail heeft onvangen bij de bestelbevestiging zo compleet in en verzend deze mee met uw retour.
  • De retour dient uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst te zijn ontvangen.
  • Indien een verpakking/product toch beschadigd is, kan fokkojuweliers.nl er voor kiezen het product deels te vergoeden.
  • Schrijf geen teksten en plak geen stickers of plakband op de verpakking.
  • Verpak de retourartikelen om beschadiging tijdens transport tegen te gaan.
  • De consument draagt het risico voor een retourzending.
  • Download hier uw retourformulier


Verwerking van je retourzending
Zowel de aanmelding als de ontvangst van uw retour wordt door ons binnen 5 werkdagen per e-mail bevestigd.

Retouradres:
Fokko 
T.a.v. Retour
Postbus 4002
9701 EA Groningen

of

Fokko  
T.a.v. Retour
Antwoordnummer 735
9700 WB GRONINGEN

Wij accepteren alleen retourgoederen die via brievenbuspost (zonder track and trace) retour komen bij ons antwoordnummer. Indien gebruik wordt gemaakt van een pakket, zal er €10 van het terug te storten bedrag worden afgetrokken.

Vergeet niet het retourformulier toe te voegen aan uw pakket.

Toch nog vragen over het retourneren van uw aankoop? Neem gerust contact op!

E-mail: info@fokkojuweliers.nl
Telefoon: 050 260 11 33 (bereikbaar tussen 18:00 en 22:00 uur en in het weekend vanaf 12.00 uur)
Whatsapp: 06 488 21 44


Surinaamse sieraden

De grootste collectie Surinaamse sieraden vindt u bij Fokko Juweliers. Gratis verzending en in 3 termijnen betalen. Keuze uit meer dan 300 Surinaamse gouden en zilveren sieraden.

Bekijk de collectie