Retourbeleid

Wij accepteren retourgoederen die via brievenbuspost (zonder track and trace, geen pakket aan antwoordnummer) retour komen bij ons antwoordnummer. Dit is gratis. Indien gebruik wordt gemaakt van een aangetekende zending of pakket (het pakketje wordt dan gescand en u krijgt een code mee), zal er €10 van het terug te storten bedrag worden afgetrokken. Dit zijn de kosten die PostNL ons in rekening brengt. Wilt u het toch versturen met track and trace, dan kunt u kiezen voor een brievenbuspakje+ naar onze postbus. Dit kost u ca. €4,50 en is daarom veel voordeliger.


Wij doen er alles aan om u via onze website te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geruild of geretourneerd worden in de originele verpakking. Dit geldt niet voor speciaal bestelde en/of geproduceerde artikelen of voor diamanten producten. U kunt de artikelen conform het herroepingsrecht binnen dertig (30) zonder opgaaf van redenen retourneren. U dient binnen achtentwintig (28) dagen na ontvangst ons om een retournummer te verzoeken. De kosten voor aangetekende terugzending dient u zelf te betalen. Wij storten het orderbedrag binnen 10 werkdagen op uw rekening of annuleren uw bestelling bij Afterpay/Billink/Capayable na ontvangst. Indien u een andere maat of lengte wilt, dan kunt u dit op het formulier aangeven.

Bekijk onze algemene voorwaarden hier.

Condities ruilen
Wij accepteren uitsluitend retouren die vooraf bij ons aangemeld zijn en waarvoor de instructies, die bij aanmelding zijn aangegeven gevolgd zijn. Wij nemen alleen artikelen retour waarin er een retourformulier is toegevoegd. Indien u geen retourformulier toevoegd zal dit het proces vertragen met minimaal 30 dagen. De artikelen, welke voor retour aangemeld zijn, moeten per omgaande, doch uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling zijn ontvangen.

Ruilingen die niet of niet binnen de gestelde termijn zijn aangemeld worden niet door ons geaccepteerd!

Voor een retourzending kunt u de volgende procedure hanteren:

  • Vraag binnen 28 dagen na ontvangst van uw bestelling een RETOUR-nummer aan via info@fokkojuweliers.nl of via Whatsappnummer 06-48821444.
  • Vul hiervoor het retourformulier dat u per e-mail heeft ontvangen bij de bestelbevestiging of download het hier en vul het zo compleet in en verzend deze mee, in het pakket, met uw retour.
  • De retour dient uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst te zijn ontvangen.
  • Indien een verpakking/product toch beschadigd is, kan fokkojuweliers.nl er voor kiezen het product deels te vergoeden.
  • Schrijf geen teksten en plak geen stickers of plakband op het sieradendoosje.
  • Verpak de retourartikelen om beschadiging tijdens transport tegen te gaan.
  • De consument draagt het risico voor een retourzending.
  • Download hier uw retourformulier


Verwerking van je retourzending
Wij verwerken uw retour binnen 10 werkdagen na ontvangst. 

Retouradres voor aangetekende zendingen:
Fokko 
T.a.v. Retour
Postbus 4002
9701 EA Groningen

of

Retouradres voor brievenbuszendingen (zonder track and trace, geen pakket aan antwoordnummer):

Fokko 
T.a.v. Retour
Antwoordnummer 735
9700 WB GRONINGEN

Wij accepteren retourgoederen die via brievenbuspost (zonder track and trace. geen pakket aan antwoordnummer) retour komen bij ons antwoordnummer. Dit is gratis. Indien gebruik wordt gemaakt van een aangetekende zending of pakket (het pakketje wordt dan gescand en u krijgt een code mee), zal er €10 van het terug te storten bedrag worden afgetrokken. Dit zijn de kosten die PostNL ons in rekening brengt. Wilt u het toch versturen met track and trace, dan kunt u kiezen voor een brievenbuspakje+ naar onze postbus. Dit kost u ca. €4,50 en is daarom veel voordeliger.


Vergeet niet het retourformulier toe te voegen aan uw pakket!

Toch nog vragen over het retourneren van uw aankoop? Neem gerust contact op!

E-mail: info@fokkojuweliers.nl
Telefoon: 050 260 11 33 (bereikbaar tussen 18:00 en 22:00 uur en in het weekend vanaf 12.00 uur)
Whatsapp: 06 488 21 44

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd om te vergelijken.