Retourbeleid


Wij doen er alles aan om u via onze website te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geruild of geretourneerd worden in de originele verpakking. Dit geldt niet voor speciaal bestelde en/of geproduceerde artikelen of voor diamanten producten. Indien een sieraad gedragen is en daarna een gebrek vertoont dat aan ons te wijten is, krijgt u een gerepareerde of nieuw sieraad als het niet te repareren is. U kunt de artikelen eenmaal in dertig (30) zonder opgaaf van redenen retourneren. Indien u een andere maat of lengte wilt, dan kunt u dit via het retourportaal aangeven. Retourneren is altijd op eigen risico. Indien u het sieraad verzekerd wilt retourneren dient u hier zelf zorg voor te dragen. Onze retouren zijn niet verzekerd. Voor Nederlandse klanten is retourneren gratis. Retourneren vanuit België is voor eigen kosten.  

Het is niet mogelijk om een sieraad te retourneren bij een van onze verkooppunten als u het in de webwinkel heeft gekocht. 

Bekijk onze algemene voorwaarden hier.

Ruilingen die niet of niet binnen de gestelde termijn ontvangen zijn of die speciaal voor u besteld zijn worden niet door ons geaccepteerd en worden op uw eigen kosten weer geretourneerd. 

Voor een retourzending kunt u de volgende procedure hanteren:

  • Ga naar onze retourportaal via https://fokkojuweliers.shipping-portal.com/rp/ of hier en volg de procedure. 

Zie hieronder nog enkele belangrijke informatie:

  • De retour dient uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst te zijn ontvangen door ons.
  • Indien een verpakking/product toch beschadigd is, kan fokkojuweliers.nl er voor kiezen het product deels te vergoeden.
  • Schrijf geen teksten en plak geen stickers of plakband op het sieradendoosje. Anders zullen wij €1,99 in rekening brengen.
  • Verpak de retourartikelen goed om beschadiging tijdens transport tegen te gaan.
  • Doe een briefje met uw naam en telefoonnummer in het pakketje. 
  • De consument draagt het risico voor een retourzending.

Verwerking van je retourzending
Wij verwerken uw retour binnen 10 werkdagen na ontvangst. 

Retouradres voor PostNL aangetekende zendingen of zendingen uit het buitenland:
Fokko Int. 
T.a.v. Retour
Postbus 4002
9701 EA Groningen

E-mail: info@fokkojuweliers.nl
Telefoon: 050 260 11 33 
Whatsapp: 06 488 21 44

Product toegevoegd om te vergelijken.