Fokko Juweliers betrouwbaar

Stichting Webwinkelkeur

Webwinkel Keur is uniek, omdat het een gedragscode combineert met klantenervaringen. Elke deelnemer wordt door ons beoordeeld op een vaste checklist van punten. Hiermee controleren we onder andere is of het duidelijk is met wie u zaken doet, wat u afspreekt, of er een beveiliging actief is en natuurlijk of de webwinkel betrouwbaar is.
 

Klikken op het webwinkel keurmerk bij aangesloten webwinkels geeft u de mogelijkheid om uw ervaring te plaatsen met de betreffende webwinkelier of ervaringen van andere klanten te vergelijken. Dit geeft u meer zekerheid omtrent klantvriendelijkheid en service, onderdelen die niet te beoordelen zijn met regeltjes en door andere keurmerken verwaarloosd worden.

Mocht u ondanks al deze zorgen toch verwikkeld raken in een onenigheid met een aangesloten webwinkelier, dan kunt u terecht bij onze onafhankelijke geschillencommissie. Deze doet een bindende uitspraak in de zaak, zo voorkomt u onnodig hoge kosten. 

Fokko Juweliers voldoet aan alle vernieuwde wet- en regelgeving die van kracht is sinds 13-06-2014. Voor een overzicht van de vernieuwde wet- en regelgeving klik hier

Voor meer informatie over dit kenmerk kunt u hier klikken.

Product toegevoegd om te vergelijken.