Vragen? Whatsapp ons!

Betaalmogelijkheden


Alle betalingen verlopen via onze payment service provider (psp) Pay.nl


    
Betalen met Ideal bij Fokko Juweliers

Ideal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Afterpay Nederland
AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij ons achteraf betalen tot een bedrag van €250 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van €400. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Afterpay.

Afterpay - Achteraf betalen Belgie
AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving MijnAfterPay inzien en betalen. AfterPay houdt u daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Afterpay.Afterpay - Business to business
AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regelt u dit veilig en heel eenvoudig op uw smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. U kunt bij ons achteraf betalen tot een bedrag van €250 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van €400. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Afterpay.

Afbeeldingsresultaat voor capayable gespreid

Capayable voert voor Fokkojuweliers.nl het volledige achteraf betaalproces en het in 3 termijnen betalen met 0% rente uit. Meer informatie? Wilt u weten hoe de procedure is? Kijk dan snel hier. Fokko Juweliers accepteert ook creditcard
Creditcard (extra toeslag van 3%).
Fokkojuweliers.nl accepteert de volgende creditcards: Visa en Mastercard. Pay.nl is onze PSP (Payment Service Provider), die creditcard transacties autoriseert en uitvoert via Internet. Op de Creditcard betaalpagina vult u uw creditcard gegevens in. Pay.nl controleert gelijk uw gegevens op correctheid en geeft indien alles goed is, autorisatie. Op deze manier is Pay.nl de enige partij, die toegang heeft tot de creditcard gegevens. Geen derde partij kan de gegevens zien, ook wij niet.

Sieraden en horloges kopen met Fashioncheque bij Fokko Juweliers
Fashioncheque
Bij alle Fokkojuweliers.nl is je Fashioncheque nu ook een geldig betaalmiddel. Je kunt je cheque nu zelfs verzilveren zonder een minimum bedrag, dus ook op afgeprijsde artikelen

Geldigheid Fashioncheque
Voor de geldigheid van je Fashioncheque kijk je op: www.fashioncheque.com

Saldo Fashioncheque
Het saldo dat je op je Fashioncheque hebt staan is niet altijd gelijk aan je aankoopbedrag.

  •  Is je aankoop duurder dan het bedrag dat je op je cheque hebt staan? Dan betaal je het resterende bedrag met één van onze andere betaalmethoden. Helaas is een deelbetaling met behulp van Afterpay niet mogelijk.

    Voorbeeld: je koopt een sieraad van €69,99 en je hebt €50,- saldo op je Fashioncheque. Het saldo van je Fashioncheque wordt dan volledig afgeschreven en je betaalt daarnaast nog €19,99.

  •  Is je aankoop goedkoper dan het bedrag dat je op je cheque hebt staan? Dan blijft het verschil gewoon op je Fashioncheque staan en bewaard voor een volgende aankoop.

    Voorbeeld: je koopt een sieraad van €34,99 en je hebt €50,- saldo op je Fashioncheque. Er wordt €34,99 van je Fashioncheque afgeschreven en je houdt nog €15,01 over voor een volgende aankoop. 

Retourneren van artikelen (gedeeltelijk) betaald met Fashioncheque
Ben je niet helemaal tevreden over je aankoop en heb je met een Fashioncheque betaald? Dan kun je jouw bestelling gewoon retourneren binnen 14 dagen. Uw tegoed wordt op uw Fashioncheque teruggestort.

 Afbeeldingsresultaat voor paypal

Paypal
Via PayPal kunt u in een veilige omgeving met uw creditcard of bankrekening betalen. Indien u houder bent van een uw eigen Paypal account kunt u direct en online betalingen overboeken naar onze Paypal account. Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. 

Overschrijving 
Door middel van overschrijving kunt u zelf via internetbankieren danwel via een betaalopdracht het geld overmaken.   

Afbeeldingsresultaat voor vvv giftcard 
VVV Giftcard
Nieuw is de VVV Giftcard. Anders dan de VVV Cadeaubon kun je de kaart of handige e-mail gift besteden bij de leukste online webshops. Het is het perfecte cadeau voor hem en haar, voor jong en oud te besteden 24/7. Vanaf 1 september 2016 de cadeaukaarten van VVV in een nieuwe jas!


SOFORT AG
Sofort Banking
Met SOFORT Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt.


Bancontact/Mister Cash
Bancontact/Mister Cash van Banksys is een populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. U voert uw banknummer in en bevestigt de betaling met het beveiligingsmiddel, bijv. de paslezer, van de bank. De betaling is daarna definitief en niet storneerbaar.

Surinaamse sieraden

De grootste collectie Surinaamse sieraden vindt u bij Fokko Juweliers. Gratis verzending én gratis achteraf betalen. Keuze uit meer dan 210 zilveren en gouden Surinaamse sieraden. 

Bekijk de collectie