Vaak gestelde vragen

Wij passen onze FAQ sectie constant aan hier op Fokkojuweliers.nl. Op deze pagina vindt u de vragen en antwoorden in relatie tot de horloges en sieraden, die wij verkopen. Indien uw vraag of antwoord niet in deze lijst staat, stuur hem dan alstublieft naar ons via onze contactpagina, zodat we de vraag kunnen beantwoorden en deze sectie kunnen updaten.


Hebben jullie alleen originele horloges en sieraden?
Door het besparen op de kosten van dure winkelpanden en winkelpersoneel hoeven wij deze kosten niet door te berekenen aan onze klanten en daardoor kunnen wij onze producten voor zeer scherpe prijzen aanbieden. 

Fokko Juweliers staat garant voor kwaliteit. Wij garanderen dat alle horloges en sieraden ook echt origineel zijn en voldoen aan de beschrijvingen zoals deze in onze webshop staat beschreven.

Hebben jullie ook een showroom of kan mijn bestelling afgehaald worden?
Ja, wij hebben een afhaaladres in Amsterdam Zuidoost. Ook kunt u met één van onze medewerkers afspreken in de stad Groningen. 

Voor het bezichtigen van producten die wij in onze webshop aanbieden kunt u om teleurstelling te voorkomen, eerst  contact met ons op te nemen of het product bij onze afhaalpunt ligt.

Mijn horloge is stuk. Kan ik hem naar jullie toezenden?

Wanneer u uw horloge heeft gekocht bij ons, dan heeft u daar 1 jaar garantie op. Als het horloge kapot bij u is aangekomen, dan sturen we u een nieuw horloge, of geven wij u uw geld terug, indien het model niet meer leverbaar is. In zo’n geval verzoeken wij u wel eerst om het kapotte horloge of sieraad retour te sturen. Zodra wij het item ontvangen hebben, sturen wij u het nieuwe horloge, of wij retourneren u de betaling. In geval het horloge kapot is gegaan tijdens de garantieperiode, dan verzoeken we u het horloge naar ons te retourneren, zodat wij hem naar de reparatieafdeling kunnen sturen van de fabrikant. Zodra wij het horloge gerepareerd retour ontvangen hebben, sturen wij u het horloge weer toe.


Kan ik een horloge of sieraad retourneren?
Wij bieden iedereen 14 dagen de tijd om het artikel te bekijken en te passen. Dit geldt niet voor diamanten sieraden en horloges, oorbellen of gepersonaliseerde items! Mocht u niet tevreden zijn dan kan u het product retour zenden. Hiervoor moet u wel eerst contact met ons opnemen via onze contactpagina. Houd er rekening mee dat het artikel onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking bij ons retour moet komen. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Na ontvangst van het artikel streven wij ernaar om binnen 10 werkdagen uw aankoopsom terug te storten. Als u verzendkosten heeft betaald voor de heenzending dan ontvangt u ook deze retour. Het is mede afhankelijk van de betaalwijze, hoe snel het geld weer op uw rekening staat. Mocht u een ander product willen kopen dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U ontvangt dan na beoordeling van de retourzending via e-mail van ons een code. Deze code kunt dan tijdens het bestellen van het nieuwe artikel invoeren. Het eerder betaalde bedrag wordt op deze manier verrekend. Mocht u een bedrag overhouden dan kun je ervoor kiezen om dit  als tegoed in uw account te plaatsen. We kunnen het ook terugstorten, neem hiervoor telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 050 260 11 33 of via de e-mail info@fokkojuweliers.nl.


Artikelen kunnen worden opgestuurd naar onderstaand adres. Zorg er wel voor dat u eerst contact hebt opgenomen alvorens te retourneren.

Fokko
T.a.v. Retour
Postbus 4002
9701EA Groningen

Wat zijn jullie contactgegevens?
E-mail: info@fokkojuweliers.nl
Telefoon: (+31) 050 260 11 33 (iedere werkdag van 18:00 - 22:00 uur en in het weekend van 12:00 - 22:00 uur)
Whatsapp: 06-48821444

Postadres
Fokko
Postbus 4002
9701 EA Groningen
Nederland

Juridische informatie
BTW-Nummer: NL857490539B01
KvK-Nummer: 68542224


Surinaamse sieraden

De grootste collectie Surinaamse sieraden vindt u bij Fokko Juweliers. Gratis verzending en in 3 termijnen betalen. Keuze uit meer dan 300 Surinaamse gouden en zilveren sieraden.

Bekijk de collectie