Bestel binnen en krijg je bestelling morgen in huis geleverd.

Hindoestaanse Ohm teken hanger | Hindoestaanse sieraden online kopen

Hindoestaanse Ohm teken hanger

+ Gratis Bijpassende sieradendoosje(s) bij uw bestelling.
Hulp nodig bij de keuze van je maat? Gebruik de maattabel
186
€ 39,95

Dit product is op voorraad.
Vandaag voor 23.59 uur besteld morgen in huis.
 

Deze Hindoestaanse Ohm hanger heeft een stijlvol Hindoestaans design met een goede oog voor de details. Deze Hindoestaans Ohm hanger heeft een culturele betekenis.

Deze Ohm hanger is gemaakt van 1e gehalte zilver. Het gewicht van de Ohm hanger is 2 gram.
De lengte van deze Ohm hanger is 2,5 centimeter.


Onze Hindoestaans sieraden zijn bijna allemaal handgemaakt. Daardoor zijn bijna alle Hindoestaans sieraden die wij aanbieden uniek!


De Hindoestaanse bevolking heeft tal van sieraden die een culturele betekenis hebben. Wij bieden door ons zelf ontworpen Hindoestaans sieraden aan voor een betaalbare prijs en als u dat wenst kunnen wij uw Hindoestaans sieraad personaliseren. Fokko Juweliers kan zowel klassieke Hindoestaans sieraden als moderne Hindoestaans sieraden ontwerpen.

Edelmetaal
925 zilver
3 Items

Als kind van een Creoolse vader had ik altijd al een band met het prachtige Suriname. Toen ik als kind naar Suriname op vakantie ging was ik veelal te vinden in de Maagdenstraat en omgeving. Hier zaten toentertijd de authentieke Surinaamse juweliers. De vele Surinaamse sieraden intrigreerde mij sterk. Voornamelijk het kunstwerk dat ala kondre wordt genoemd. De vele kettingen, symbolen en kralen. Prachtig! Ik bezocht Suriname vrijwel jaarlijks en telkens kwam ik terug naar Nederland met Surinaamse sieraden. 

Op dit moment telt de collectie meer dan 360 verschillende Surinaamse sieraden. Zowel gouden Surinaamse sieraden als zilveren Surinaamse sieraden en kunt u zelfs in termijnen betalen. 

Vrijwel al onze Surinaamse sieraden worden ook echt in Suriname gemaakt door echte Surinaamse goudsmeden. 

Geen beoordelingen

OOK INTERESSANT VOOR JOU

Product toegevoegd om te vergelijken.