Surinaamse mattenklopper sieraden
Mattenklopper ketting | Surinaamse juwelier
Surinaamse mattenklopper sieraden
Mattenklopper ketting | Surinaamse juwelier

Mattenklopper ketting

1 Reviews
1292
Geleverd binnen 15 werkdagen na bestelling.
€ 119,95
Inclusief belasting


Lengte
  • 45 cm - 22 gram - 10 mm
  • 50 cm - 23 gram - 10 mm
1292
€ 119,95
of 3 x € 39,98 via in3

of 3 x € 39,98 via in3
Dit product is niet op voorraad.
Geleverd binnen 15 werkdagen na bestelling.

 

Lengte: ca. 47 cm
Breedte: 1 cm
Gehalte: 925 zilver
Gewicht: ca. 22 gram

Deze Surinaamse mattenklopper ketting heeft een stijlvol Surinaams design met een goede oog voor de details. Deze Surinaamse mattenklopper ketting heeft een culturele betekenis. Deze ketting is geschikt voor kinderen of als collier bij volwassenen.

Onze Surinaamse sieraden zijn bijna allemaal handgemaakt. Daardoor zijn bijna alle Surinaamse sieraden die wij aanbieden uniek!

Surinamers hebben tal van sieraden die een culturele betekenis hebben. Wij bieden door ons zelf ontworpen Surinaamse sieraden aan voor een betaalbare prijs. Als u dat wenst kunnen wij uw Surinaamse sieraad personaliseren. Neem hiervoor eerst contact met ons op voor de mogelijkheden. Fokko Juweliers kan zowel klassieke Surinaamse sieraden als moderne Surinaamse sieraden ontwerpen.

Fokko Juweliers heeft als enige online juwelier een complete collectie van zowel Surinaamse zilveren sieraden als van Surinaamse gouden sieraden.

Edelmetaal
925 zilver

Als kind van een Creoolse vader had ik altijd al een band met het prachtige Suriname. Toen ik als kind naar Suriname op vakantie ging was ik veelal te vinden in de Maagdenstraat en omgeving. Hier zaten toentertijd de authentieke Surinaamse juweliers. De vele Surinaamse sieraden intrigreerde mij sterk. Voornamelijk het kunstwerk dat ala kondre wordt genoemd. De vele kettingen, symbolen en kralen. Prachtig! Ik bezocht Suriname vrijwel jaarlijks en telkens kwam ik terug naar Nederland met Surinaamse sieraden. 

Op dit moment telt de collectie meer dan 360 verschillende Surinaamse sieraden. Zowel gouden Surinaamse sieraden als zilveren Surinaamse sieraden en kunt u zelfs in termijnen betalen. 

Vrijwel al onze Surinaamse sieraden worden ook echt in Suriname gemaakt door echte Surinaamse goudsmeden. 

1 Reviews

Mooier dan op de website. Ben er heel blij mee.
By Mike on 14-09-2020

Misschien vind je dit ook leuk

OOK INTERESSANT VOOR JOU

Product toegevoegd om te vergelijken.