Bestel binnen en krijg je bestelling morgen in huis geleverd.

Ogri ai oorbellen | Lontai oorbellen

Lontai oorbellen

+ Gratis Bijpassende sieradendoosje(s) bij uw bestelling.
Hulp nodig bij de keuze van je maat? Gebruik de maattabel
251
€ 49,95

Dit product is op voorraad.
Vandaag voor 23.59 uur besteld morgen in huis.
 

Hoogte:  ca. 3.5 cm. inclusief hanger
Breedte: ca. 2.8 cm
Diameter kraal: ca. 5.5 mm
Gehalte: 925 zilver 
Gewicht: ca. 7 gram

Bij ons koop je de mooiste Surinaamse sieraden, zoals deze Lontai oorbellen met ogri ai kraal.

Onze Surinaamse sieraden worden gemaakt van de beste materialen, zo is deze Lontai oorbellen met ogri ai kraal gemaakt van 925 zilver. Deze Lontai oorbellen zijn geschikt voor iedere gelegenheid! Deze Surinaamse Lontai oorbellen zijn machinaal gemaakt en zien er daarom strak afgewerkt uit en is uniek in Nederland! 

Deze Lontai oorbellen koop je veilig en eenvoudig in onze webwinkel. Net zoals bij de fysieke juwelier bieden wij uitstekende service. In onze online sieradenwinkel heb je bovendien de keuze uit vele Surinaamse gouden sieraden als Surinaamse zilveren sieraden. Je ontvangt 12 maanden garantie op een productiefout.

Bekijk ook de complete collectie Surinaamse sieraden. 

Edelmetaal
925 zilver
23 Items

Als kind van een Creoolse vader had ik altijd al een band met het prachtige Suriname. Toen ik als kind naar Suriname op vakantie ging was ik veelal te vinden in de Maagdenstraat en omgeving. Hier zaten toentertijd de authentieke Surinaamse juweliers. De vele Surinaamse sieraden intrigreerde mij sterk. Voornamelijk het kunstwerk dat ala kondre wordt genoemd. De vele kettingen, symbolen en kralen. Prachtig! Ik bezocht Suriname vrijwel jaarlijks en telkens kwam ik terug naar Nederland met Surinaamse sieraden. 

Op dit moment telt de collectie meer dan 360 verschillende Surinaamse sieraden. Zowel gouden Surinaamse sieraden als zilveren Surinaamse sieraden en kunt u zelfs in termijnen betalen. 

Vrijwel al onze Surinaamse sieraden worden ook echt in Suriname gemaakt door echte Surinaamse goudsmeden. 

Geen beoordelingen

OOK INTERESSANT VOOR JOU

Product toegevoegd om te vergelijken.