Mattenklopper armband met zwarte Surinaamse kralen | Surinaamse armband | Ogri ai armband
Mattenklopper armband met zwarte Surinaamse kralen | Surinaamse armband | Ogri ai armband

Mattenklopper armband met ogri ai kralen

1092
Bestel binnen en krijg je bestelling morgen in huis geleverd.
€ 74,95
Inclusief belasting
Lengte
  • 17-19 cm - 6.5 gram - 7 mm
  • 18-20 cm - 5.9 gram - 7 mm
1092
€ 74,95

Dit product is op voorraad.
Vandaag voor 23.59 uur besteld morgen in huis.
 

Gehalte: 925 zilver 

Bij ons koop je de mooiste Surinaamse sieraden, zoals deze mattenklopper armband met ogri ai kralen erin verwerkt.

Onze Surinaamse sieraden worden gemaakt van de beste materialen, zo is deze mattenklopper armband met ogri ai kralen gemaakt van 925 zilver. Deze exclusieve mattenklopper armband is geschikt voor iedere gelegenheid! Deze Surinaamse mattenklopper armband is machinaal gemaakt en ziet er daarom strak afgewerkt uit en is uniek in Nederland! 

Deze mattenklopper armband met ogri ai kralen koop je veilig en eenvoudig in onze webwinkel. Net zoals bij de fysieke juwelier bieden wij uitstekende service. In onze online sieradenwinkel heb je bovendien de keuze uit vele Surinaamse gouden sieraden als Surinaamse zilveren sieraden. Je ontvangt 12 maanden garantie op een productiefout.

Bekijk ook de complete collectie Surinaamse sieraden. 

Edelmetaal
925 zilver
11 Items
7436924747784

Als kind van een Creoolse vader had ik altijd al een band met het prachtige Suriname. Toen ik als kind naar Suriname op vakantie ging was ik veelal te vinden in de Maagdenstraat en omgeving. Hier zaten toentertijd de authentieke Surinaamse juweliers. De vele Surinaamse sieraden intrigreerde mij sterk. Voornamelijk het kunstwerk dat ala kondre wordt genoemd. De vele kettingen, symbolen en kralen. Prachtig! Ik bezocht Suriname vrijwel jaarlijks en telkens kwam ik terug naar Nederland met Surinaamse sieraden. 

Op dit moment telt de collectie meer dan 360 verschillende Surinaamse sieraden. Zowel gouden Surinaamse sieraden als zilveren Surinaamse sieraden en kunt u zelfs in termijnen betalen. 

Vrijwel al onze Surinaamse sieraden worden ook echt in Suriname gemaakt door echte Surinaamse goudsmeden. 

No reviews

OOK INTERESSANT VOOR JOU

Product toegevoegd om te vergelijken.