Geleverd binnen 15 werkdagen na bestelling.

Surinaamse ogri ai keti | Rode ogri ai | Ingi sieraden
Kindersieraden | Zilveren ketting baby
Surinaamse ogri ai keti | Rode ogri ai | Ingi sieraden
Kindersieraden | Zilveren ketting baby

Ketting met ogri ai hanger

+ Gratis Bijpassende sieradendoosje(s) bij uw bestelling.
Hulp nodig bij de keuze van je maat? Gebruik de maattabel
Lengte
  • 42 centimeter
739
€ 44,95

Dit product is niet op voorraad.
Geleverd binnen 15 werkdagen na bestelling.
 

Gehalte: 925 zilver 
Gewicht: ca. 6,3 gram

Deze korte Surinaamse ketting met ogri ai hanger  van Fokko Design heeft een stijlvol Surinaams design met een goede oog voor de details. Deze Surinaamse ketting met ogri ai hanger heeft een culturele betekenis. De ketting is geschikt voor kinderen en baby's.

De ketting is gerhodineerd. Rhodineren wordt toegepast om de koningsketting met mattenkloppers te beschermen tegen krassen en oxidatie. Hierdoor wordt de duurzaamheid van de koningsketting met mattenkloppers aanzienlijk vergroot. Ook krijgt de koningsketting met mattenkloppers door de toepassing van een rodiumlaag dezelfde lichte uitstraling als witgoud. De ogri ai hanger is niet gerhodineerd. 

Onze Surinaamse sieraden zijn bijna allemaal handgemaakt. Daardoor zijn bijna alle Surinaamse sieraden die wij aanbieden uniek!

Surinamers hebben tal van sieraden die een culturele betekenis hebben. Wij bieden door ons zelf ontworpen Surinaamse sieraden aan voor een betaalbare prijs en als u dat wenst kunnen wij uw Surinaamse sieraad personaliseren. Fokko Juweliers kan zowel klassieke Surinaamse sieraden als moderne Surinaamse sieraden ontwerpen.

Fokko Juweliers heeft als enige online juwelier een complete collectie van zowel Surinaamse zilveren sieraden als van Surinaamse gouden sieraden.

Edelmetaal
925 zilver
Geen beoordelingen

OOK INTERESSANT VOOR JOU

Product toegevoegd om te vergelijken.