Mattenklopper oorbellen| Mattenklopper oorbellen baby | Surinaamse oorbelen
Mattenklopper oorbellen | Surinaamse juwelier | Surinaamse baby oorbellen
Mattenklopper oorbellen| Mattenklopper oorbellen baby | Surinaamse oorbelen
Mattenklopper oorbellen | Surinaamse juwelier | Surinaamse baby oorbellen

Mattenklopper oorbellen

1 Reviews
403
Bestel binnen en krijg je bestelling morgen in huis geleverd.
€ 44,95
Inclusief belasting
403
€ 44,95

Dit product is op voorraad.
Vandaag voor 23.59 uur besteld morgen in huis.
 

Hoogte: ca. 0.5 cm  
Breedte: ca. 1 cm
Gehalte: 925 zilver verguld met 3 micron 18K goud
Gewicht: ca. 0,9 gram

Deze vergulde 18K Surinaamse mattenklopper oorbellen hebben een stijlvol Surinaams design met een goede oog voor de details. Deze vergulde Surinaamse mattenklopper oorbellen hebben een culturele betekenis. Deze mattenklopper oorbellen zijn geschikt voor baby's en kinderen. De steel dient dan wel deels afgeknipt te worden. 

Onze Surinaamse sieraden zijn bijna allemaal handgemaakt. Daardoor zijn bijna alle Surinaamse mattenklopper oorbellen die wij aanbieden uniek!

Surinamers hebben tal van sieraden die een culturele betekenis hebben. Wij bieden door ons zelf ontworpen Surinaamse sieraden aan voor een betaalbare prijs en als u dat wenst kunnen wij uw Surinaamse sieraad personaliseren. Fokko Juweliers kan zowel klassieke Surinaamse sieraden als moderne Surinaamse sieraden ontwerpen.

Fokko Juweliers heeft als enige online juwelier een complete collectie van zowel Surinaamse zilveren sieraden als van Surinaamse gouden sieraden.

Lees hier alles over vergulde Surinaamse sieraden en de garantie. Deze mattenklopper oorbellen hebben 3 micron 18K goud. 

Edelmetaal
925 zilver verguld met 18K goud
114 Items
8720648579127

Als kind van een Creoolse vader had ik altijd al een band met het prachtige Suriname. Toen ik als kind naar Suriname op vakantie ging was ik veelal te vinden in de Maagdenstraat en omgeving. Hier zaten toentertijd de authentieke Surinaamse juweliers. De vele Surinaamse sieraden intrigreerde mij sterk. Voornamelijk het kunstwerk dat ala kondre wordt genoemd. De vele kettingen, symbolen en kralen. Prachtig! Ik bezocht Suriname vrijwel jaarlijks en telkens kwam ik terug naar Nederland met Surinaamse sieraden. 

Op dit moment telt de collectie meer dan 360 verschillende Surinaamse sieraden. Zowel gouden Surinaamse sieraden als zilveren Surinaamse sieraden en kunt u zelfs in termijnen betalen. 

Vrijwel al onze Surinaamse sieraden worden ook echt in Suriname gemaakt door echte Surinaamse goudsmeden. 

1 Reviews

Gekocht voor mijn dochter van 12. Mooie afwerking van de mattenklopper oorbellen.
By Jer Pinas on 28-01-2024

OOK INTERESSANT VOOR JOU

Product toegevoegd om te vergelijken.