Lontai ketting ogri ai kralen | Surinaamse kralen ketting
Lontai ketting ogri ai kralen | Surinaamse kralen ketting

Lontai ketting met ogri ai kralen 6/11 mm

1217 65 cm
Bestel binnen en krijg je bestelling morgen in huis geleverd.
€ 179,95
Inclusief belasting


Lontai ketting
  • 60 cm - 35 gram - 6/11 mm
  • 65 cm - 39 gram - 6/11 mm
1217 65 cm
€ 179,95
of 3 x € 59,98 via in3

of 3 x € 59,98 via in3
Dit product is op voorraad.
Vandaag voor 23.59 uur besteld morgen in huis.
 

Breedte: ca. 3.2 mm (zilver) en 8 mm (kralen)
Gehalte: 925 zilver verguld met 3 micron 18K goud

Deze Surinaamse Lontai ketting met zwarte ogri ai kralen heeft een stijlvol Surinaams design met een goede oog voor de details. Deze Surinaamse Lontai ketting heeft een culturele betekenis. De Surinaamse boto ketting is geschikt voor baby's en kinderen.

Onze Surinaamse sieraden zijn bijna allemaal handgemaakt. Daardoor zijn bijna alle Surinaamse sieraden die wij aanbieden uniek!

Surinamers hebben tal van sieraden die een culturele betekenis hebben. Wij bieden door ons zelf ontworpen Surinaamse sieraden aan voor een betaalbare prijs. Als u dat wenst kunnen wij uw Surinaamse sieraad personaliseren. Neem hiervoor eerst contact met ons op voor de mogelijkheden. Fokko Juweliers kan zowel klassieke Surinaamse sieraden als moderne Surinaamse sieraden ontwerpen.

Fokko Juweliers heeft als enige online juwelier een complete collectie van zowel Surinaamse zilveren sieraden als van Surinaamse gouden sieraden.

Lees hier alles over vergulde Surinaamse sieraden en de garantie. Deze Surinaamse lontai keti heeft 3 micron 18K goud. 

Edelmetaal
925 zilver verguld met 18K goud
2 Items

Als kind van een Creoolse vader had ik altijd al een band met het prachtige Suriname. Toen ik als kind naar Suriname op vakantie ging was ik veelal te vinden in de Maagdenstraat en omgeving. Hier zaten toentertijd de authentieke Surinaamse juweliers. De vele Surinaamse sieraden intrigreerde mij sterk. Voornamelijk het kunstwerk dat ala kondre wordt genoemd. De vele kettingen, symbolen en kralen. Prachtig! Ik bezocht Suriname vrijwel jaarlijks en telkens kwam ik terug naar Nederland met Surinaamse sieraden. 

Op dit moment telt de collectie meer dan 360 verschillende Surinaamse sieraden. Zowel gouden Surinaamse sieraden als zilveren Surinaamse sieraden en kunt u zelfs in termijnen betalen. 

Vrijwel al onze Surinaamse sieraden worden ook echt in Suriname gemaakt door echte Surinaamse goudsmeden. 

No reviews

OOK INTERESSANT VOOR JOU

Product toegevoegd om te vergelijken.