Gouden Surinaamse armband | Gouden Surinaamse onyx armband | Surinaamse bangle
Gouden Surinaamse culturele armband
Gouden Surinaamse armband | Gouden Surinaamse onyx armband | Surinaamse bangle
Gouden Surinaamse culturele armband

Gouden Surinaamse boei armband

1072
Bestel binnen en krijg je bestelling morgen in huis geleverd.
€ 899,00
Inclusief belasting
1072
€ 899,00
of 3 x € 299,67 via in3

of 3 x € 299,67 via in3
Dit product is op voorraad.
Vandaag voor 23.59 uur besteld morgen in huis.
 

Diameter: ca. 6 cm
Breedte: 0.7  cm
Gehalte: 18K goud
Gewicht: ca. 17 gram

Deze gouden onyx Surinaamse armband van Fokko Design heeft een stijlvol Surinaams design met een goede oog voor de details vanwege de gegraveerde bloemmotieven. De armband gaat op slot door middel van een scharnier, bakslot en veiligheidsketting. Deze Surinaamse armband heeft een culturele betekenis. 

Onze Surinaamse sieraden zijn bijna allemaal handgemaakt. Daardoor zijn bijna alle Surinaamse sieraden die wij aanbieden uniek!

Surinamers hebben tal van sieraden die een culturele betekenis hebben. Wij bieden door ons zelf ontworpen Surinaamse sieraden aan voor een betaalbare prijs en als u dat wenst kunnen wij uw Surinaamse sieraad personaliseren. Fokko Juweliers kan zowel klassieke Surinaamse sieraden als moderne Surinaamse sieraden ontwerpen.

Fokko Juweliers heeft als enige online juwelier een complete collectie van zowel Surinaamse zilveren sieraden als van Surinaamse gouden sieraden.

Edelmetaal
18k geelgoud
1 Item

Als kind van een Creoolse vader had ik altijd al een band met het prachtige Suriname. Toen ik als kind naar Suriname op vakantie ging was ik veelal te vinden in de Maagdenstraat en omgeving. Hier zaten toentertijd de authentieke Surinaamse juweliers. De vele Surinaamse sieraden intrigreerde mij sterk. Voornamelijk het kunstwerk dat ala kondre wordt genoemd. De vele kettingen, symbolen en kralen. Prachtig! Ik bezocht Suriname vrijwel jaarlijks en telkens kwam ik terug naar Nederland met Surinaamse sieraden. 

Op dit moment telt de collectie meer dan 360 verschillende Surinaamse sieraden. Zowel gouden Surinaamse sieraden als zilveren Surinaamse sieraden en kunt u zelfs in termijnen betalen. 

Vrijwel al onze Surinaamse sieraden worden ook echt in Suriname gemaakt door echte Surinaamse goudsmeden. 

No reviews

OOK INTERESSANT VOOR JOU

Product toegevoegd om te vergelijken.