Gouden mattenklopper oorbellen - Surinaams goud
Gouden mattenklopper oorbellen | Surinaams goud | Surinaamse sieraden
  • -10%
Gouden mattenklopper oorbellen - Surinaams goud
Gouden mattenklopper oorbellen | Surinaams goud | Surinaamse sieraden

Gouden mattenklopper oorbellen

628*
Bestel binnen en krijg je bestelling morgen in huis geleverd.
€ 143,95 € 159,95 -10%
Inclusief belasting
Tijd over
628*
€ 143,95 € 159,95 -10%
of 3 x € 47,98 via in3

of 3 x € 47,98 via in3
Dit product is op voorraad.
Vandaag voor 23.59 uur besteld morgen in huis.
 

 
Breedte: ca. 1,5 cm. 
Hoogte: ca. 1 cm.
Gehalte: 14K geelgoud.
Gewicht ca. 1.6 gram per paar.

Deze gouden Surinaamse mattenklopper oorbellen hebben een stijlvol Surinaams design met een goede oog voor de details. Deze gouden Surinaamse mattenklopper oorbellen hebben een culturele betekenis. De mattenklopper oorbellen zijn diamond cut geslepen voor extra glans.

Onze Surinaamse sieraden zijn bijna allemaal handgemaakt. Daardoor zijn bijna alle Surinaamse mattenklopper oorbellen die wij aanbieden uniek!

Surinamers hebben tal van sieraden die een culturele betekenis hebben. Wij bieden door ons zelf ontworpen Surinaamse sieraden aan voor een betaalbare prijs en als u dat wenst kunnen wij uw Surinaamse sieraad personaliseren. Fokko Juweliers kan zowel klassieke Surinaamse sieraden als moderne Surinaamse sieraden ontwerpen.

Fokko Juweliers heeft als enige online juwelier een complete collectie van zowel Surinaamse zilveren sieraden als van Surinaamse gouden sieraden.

Edelmetaal
14K geelgoud
1 Item
8438475977015

Als kind van een Creoolse vader had ik altijd al een band met het prachtige Suriname. Toen ik als kind naar Suriname op vakantie ging was ik veelal te vinden in de Maagdenstraat en omgeving. Hier zaten toentertijd de authentieke Surinaamse juweliers. De vele Surinaamse sieraden intrigreerde mij sterk. Voornamelijk het kunstwerk dat ala kondre wordt genoemd. De vele kettingen, symbolen en kralen. Prachtig! Ik bezocht Suriname vrijwel jaarlijks en telkens kwam ik terug naar Nederland met Surinaamse sieraden. 

Op dit moment telt de collectie meer dan 360 verschillende Surinaamse sieraden. Zowel gouden Surinaamse sieraden als zilveren Surinaamse sieraden en kunt u zelfs in termijnen betalen. 

Vrijwel al onze Surinaamse sieraden worden ook echt in Suriname gemaakt door echte Surinaamse goudsmeden. 

No reviews

OOK INTERESSANT VOOR JOU

Product toegevoegd om te vergelijken.