Bestel binnen en krijg je bestelling morgen in huis geleverd.

Surinaamse armband | Hindoestaanse armband | Goeria armband
Surinaamse juwelier | Surinaamse sieraden
Surinaamse armband | Hindoestaanse armband | Goeria armband
Surinaamse juwelier | Surinaamse sieraden

Rode ogri ai armband

+ Gratis Bijpassende sieradendoosje(s) bij uw bestelling.
Hulp nodig bij de keuze van je maat? Gebruik de maattabel
1031
€ 64,95

Dit product is op voorraad.
Vandaag voor 23.59 uur besteld morgen in huis.
 

Lwngte:  ca. 19 cm en verstelbaar door middel van een extra oogje op 17 cm
Breedte kralen: ca. 3.5 mm
Gehalte: 925 zilver 
Gewicht: ca. 2.2 gram

Deze armband met zwarte ogri ai kralen van Fokko Design heeft een stijlvol Surinaams design met een goede oog voor de details. Deze armband met zwarte ogri ai kralen heeft een culturele betekenis.

Onze Surinaamse sieraden zijn bijna allemaal handgemaakt. Daardoor zijn bijna alle Surinaamse sieraden die wij aanbieden uniek!

Surinamers hebben tal van sieraden die een culturele betekenis hebben. Wij bieden door ons zelf ontworpen Surinaamse sieraden aan voor een betaalbare prijs en als u dat wenst kunnen wij uw Surinaamse sieraad personaliseren. Fokko Juweliers kan zowel klassieke Surinaamse sieraden als moderne Surinaamse sieraden ontwerpen.

Fokko Juweliers heeft als enige online juwelier een complete collectie van zowel Surinaamse zilveren sieraden als van Surinaamse gouden sieraden.

Edelmetaal
925 zilver
9 Items

Als kind van een Creoolse vader had ik altijd al een band met het prachtige Suriname. Toen ik als kind naar Suriname op vakantie ging was ik veelal te vinden in de Maagdenstraat en omgeving. Hier zaten toentertijd de authentieke Surinaamse juweliers. De vele Surinaamse sieraden intrigreerde mij sterk. Voornamelijk het kunstwerk dat ala kondre wordt genoemd. De vele kettingen, symbolen en kralen. Prachtig! Ik bezocht Suriname vrijwel jaarlijks en telkens kwam ik terug naar Nederland met Surinaamse sieraden. 

Op dit moment telt de collectie meer dan 360 verschillende Surinaamse sieraden. Zowel gouden Surinaamse sieraden als zilveren Surinaamse sieraden en kunt u zelfs in termijnen betalen. 

Vrijwel al onze Surinaamse sieraden worden ook echt in Suriname gemaakt door echte Surinaamse goudsmeden. 

Geen beoordelingen

OOK INTERESSANT VOOR JOU

Product toegevoegd om te vergelijken.