Rolex oorbellen zilver dames | Rolex oorbellen zilver baby | Rolex oorbellen zilveren vrouw
Rolex schakel oorbellen | Rolex earring silver
Rolex oorbellen zilver dames | Rolex oorbellen zilver baby | Rolex oorbellen zilveren vrouw
Rolex schakel oorbellen | Rolex earring silver

Rolex schakel style oorbellen XS

1218
Bestel binnen en krijg je bestelling morgen in huis geleverd.
€ 39,95
Inclusief belasting
1218
€ 39,95

Dit product is op voorraad.
Vandaag voor 23.59 uur besteld morgen in huis.
 

Breedte: ca. 0.6 cm
Gehalte: 925 zilver 
Gewicht: ca. 1.2 gram

Deze subtiele diamond cut geslepen Rolex schakel oorbellen van Fokko Design hebben een stijlvol design met een goede oog voor de details. De zijkanten zijn gezandstraald en in het midden is er diamond cut geslepen. Door deze combinatie hebben de Rolex oorbellen een unieke opvallende uitstraling. 

Onze Rolex schakel sieraden zijn bijna allemaal handgemaakt. Daardoor zijn bijna alle Rolex schakel sieraden die wij aanbieden uniek!

Fokko Juweliers heeft als enige online juwelier een complete collectie van zowel Rolex schakel zilveren sieraden als van Rolex schakel gouden sieraden.

Fokko Juweliers is niet gelieerd aan Rolex. Het betreft hier Rolex schakel style sieraden. Het betreft dus geen originele Rolex sieraden. 

Edelmetaal
925 zilver
93 Items
8721098370357

Als kind van een Creoolse vader had ik altijd al een band met het prachtige Suriname. Toen ik als kind naar Suriname op vakantie ging was ik veelal te vinden in de Maagdenstraat en omgeving. Hier zaten toentertijd de authentieke Surinaamse juweliers. De vele Surinaamse sieraden intrigreerde mij sterk. Voornamelijk het kunstwerk dat ala kondre wordt genoemd. De vele kettingen, symbolen en kralen. Prachtig! Ik bezocht Suriname vrijwel jaarlijks en telkens kwam ik terug naar Nederland met Surinaamse sieraden. 

Op dit moment telt de collectie meer dan 360 verschillende Surinaamse sieraden. Zowel gouden Surinaamse sieraden als zilveren Surinaamse sieraden en kunt u zelfs in termijnen betalen. 

Vrijwel al onze Surinaamse sieraden worden ook echt in Suriname gemaakt door echte Surinaamse goudsmeden. 

No reviews

OOK INTERESSANT VOOR JOU

Product toegevoegd om te vergelijken.