Goudbaar 31.1 gram - 1
Goudbaar 31.1 gram - 1

Umicore goudbaar 31.1 gram

Goudbaar 31.1 gram
Geleverd binnen 15 werkdagen na bestelling.
€ 2.299,00
Inclusief belasting
Goudbaar 31.1 gram
€ 2.299,00
of 3 x € 766,33 via in3

of 3 x € 766,33 via in3
Dit product is niet op voorraad.
Geleverd binnen 15 werkdagen na bestelling.
 

31,1 gram goudbaar van Umicore. Deze baar weegt 31.1 gram en is geslagen in 99,99% puugoud. De baren zijn nieuw geproduceerd. Een troy ounce is een bekende gewichtsmaat voor edelmetalen. Deze goudbaar van Umicore heeft een zuiverheid van 999.9 en heeft een “Good Delivery” status. Op deze goudbaar vind u ook het officiële “Umicore Feingold 999.9” keurmerk. Umicore is L.B.M.A. certified, zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en is deze goudbaar ook makkelijk te verhandelen.Deze goudbaar wordt geleverd in originele verpakking, zijnde een plastic ‘creditcard’ wat ook dient als certificaat.

Goudbaren zijn vrijgesteld van BTW. Verzending duurt ca. 2-3 werkdagen en gaat via PostNL aangetekende service. Retourneren is uitgesloten.

Als kind van een Creoolse vader had ik altijd al een band met het prachtige Suriname. Toen ik als kind naar Suriname op vakantie ging was ik veelal te vinden in de Maagdenstraat en omgeving. Hier zaten toentertijd de authentieke Surinaamse juweliers. De vele Surinaamse sieraden intrigreerde mij sterk. Voornamelijk het kunstwerk dat ala kondre wordt genoemd. De vele kettingen, symbolen en kralen. Prachtig! Ik bezocht Suriname vrijwel jaarlijks en telkens kwam ik terug naar Nederland met Surinaamse sieraden. 

Op dit moment telt de collectie meer dan 360 verschillende Surinaamse sieraden. Zowel gouden Surinaamse sieraden als zilveren Surinaamse sieraden en kunt u zelfs in termijnen betalen. 

Vrijwel al onze Surinaamse sieraden worden ook echt in Suriname gemaakt door echte Surinaamse goudsmeden. 

No reviews

OOK INTERESSANT VOOR JOU

Product toegevoegd om te vergelijken.